Project Atlas on EA:n kunnianhimoinen projekti. Se on pohjimmiltaan pelien suoratoistopalvelu, joka haluaa tuoda pelit sinne missä pelaaja sattuu kulloinkin olemaan, alustasta tai sen iästä riippumatta. Näin se on muun muassa Google Stadian ja Microsoft xCloudin suora kilpailija.

Samalla Project Atlas tavoittelee pelien koko arkkitehtuurin siirtämistä pilveen, jolloin se voi hämärtää pelimoottoreiden, pelipalveluiden, pelien sekä fanien tekemän sisällön rajoja.

PC Gamer kertoo, että EA haluaa kokeilla miten Project Atlasin suoratoistokyky kestää rasitusta. Tämän vuoksi EA on avannut ilmoittautumisen varhaiseen testikierrokseen, jossa pääsee pelaamaan neljää eri peliä suoratoistona.

Testattavana olevat pelit ovat FIFA 19, Titanfall 2, Need for Speed Rivals sekä Unravel. CNETin mukaan pelejä pelataan pc:llä, mutta niitä voi pelata muiden alustojen pelaajia vastaan, ja tallennukset siirtyvät alustasta toiseen.

Testauskierros on avoin kaikille. Siihen ilmoittaudutaan kirjautumalla omalle EA-tilille sisään, jonka jälkeen klikataan sivupalkin alaosasta löytyvää Community Playtesting -linkkiä. Se vie erilliseen kirjautumisruutuun ja ilmoittautumiskaavakkeeseen.

Project Atlasin testauskierroksen aloitusaikaa ei ole vielä ilmoitettu.