Pelijulkaisija Electronic Arts on hövelillä päällä. Se nimittäin jakaa pelejään ilmaiseksi Origin-kauppapaikkansa kautta. Talo tarjoaa -kampanja käynnistettiin jo vuonna 2014, ja sitä kautta on saanut jo reilut 30 peliä ja yli tusina lisäosaa veloituksetta.

Tällä hetkellä jaossa on tiivistunnelmainen, vuonna 2008 julkaistu kauhutoimintapeli Dead Space, jossa avaruusaluksen korjausinsinööri Isaac Clarke joutuu pahaan pulaan, kun pahansuopa voima ottaa aluksen valtaansa. Se tappaa miehistön jäsenet, ja sen jälkeen animoi näiden kuolleet ruumiit groteskeiksi ilmestyksiksi. Paras tapa pysäyttää nekromorfit on leikata ne pala kerrallaan osiin, mutta ammukset eivät riitä kaikkeen.

Dead Space on laskettu tarjolle mukavasti ystävänpäivänä, 14. helmikuuta, ja se poistuu saatavilta arviolta kuukauden sisällä. Varmuutta ei aikataulusta kuitenkaan ole, sillä Talo tarjoaa -kampanja vaihtaa saatavilla olevia pelejä epäsäännölliseen tahtiin.

Tätä kautta saatavat pelit ovat täysin ilmaisia, ja ne pysyvät pelaajan käytössä tästä hamaan tulevaisuuteen.

Talo tarjoaa -pelien saaminen vaatii rekisteröitymistä Origin-käyttäjäksi, mutta tili ei vaadi maksuja tai ostoksia tai muutakaan ärsyttävää, pieneksi präntiksi laskettaava toimenpidettä.