EA ostaa Respawn Entertainmentin, studion joka on tehnyt näyttävän ja vauhdikkaan Titanfall-pelisarjan. Vaikka Respawn on syntymästään asti tehnyt töitä käytännössä ainoastaan EA:lle, se on aiemmin ollut itsenäinen studio.

GameSpotin mukaan kaupasta ilmoittamisen myötä varmistui, että Respawn työstää uutta Titanfall-peliä. Sen lisäksi työn alla on Star Wars -seikkailu, sekä nimeämätön vr-peli.

Näistä kolmesta pelistä ei tiedetä julkisuudessa juuri mitään, mutta Star Wars pelistä sentään jotain. Se on kolmannesta persoonasta kuvattu toimintapeli, jonka ohjaa God of War III -pelistä vastuussa ollut Stig Asmussen.

Respawnin toimitusjohtaja Vince Zampella puhuu yritysostosta pelistudion verkkosivuilla. Zampella sanoo muun muassa, että hän pysyy yhtiön johdossa, eikä omistajuuden vaihtuminen johda kenenkään irtisanomiseen.

Gamespotin mukaan EA maksaa Respawnista 151 miljoonaa dollaria käteisenä sekä 164 miljoonaa osakkeina. Jos Respawn hoitaa projektinsa kunnialla loppuun, sitä voi odottaa jopa 140 miljoonan dollarin lisäpotti.