Microsoft on vetänyt Your Phone -sovelluksen laajemmasta jakelusta. Tällä hetkellä Android-laitteen ja Windows 10:n yhteiseloa helpottava Your Phone on ainoastaan Windows Insider -beetatestaajien kokeiltavissa.

Microsoft ehti jo julkaista Your Phone -sovelluksen kaikille tuen piirissä oleville Windows 10 -versioille, mutta pian julkaisun jälkeen sovellus vedettiin pois muiden kuin Insider-testaajien saatavilta.

Your Phonen avulla käyttäjä voi vastaisuudessa soittaa puheluita ja lähettää tekstiviestejä Windows 10 -laitteesta. Lisäksi sovellus helpottaa valokuvakokoelman hallintaa. Tällä hetkellä Your Phone on kuitenkin vasta raakile, sillä sovellus osaa näyttää vain 25 viimeisintä Android-laitteella otettua valokuvaa.

Microsoftin Vishnu Nathin mukaan sovellus ei ole vielä riittävän valmis tuoreimman April 2018 Update -ominaisuuspäivityksen asentaneille Windows 10 -käyttäjille. Your Phonen pitäisi kuitenkin toimia, mikäli se on jo ehditty asentaa laitteelle.

#YourPhone folks on 1803, we aren’t quite ready for you yet. We will be back once we are! For now we would love your feedback on WIP.

— Vishnu Nath (@VishnuNath) 15. elokuuta 2018