Samsung on tuonut taipuvanäyttöisen Galaxy Fold -puhelimensa myyntiin jo joissain maissa. Suomessakin puhelin tullaan näkemään pian. Nyt puhelimesta on käynyt ilmi hauska yksityiskohta (ainakin niille, joilla ei partaa ole): sen käyttäminen saattaa olla kivuliasta.

Cnetin parrakas toimittaja testasi vasta Iso-Britanniassa hiljattain julkaistua Galaxy Foldia. Toimittaja kertoo, että puhelin kiskoo partakarvoja irti lähes joka kerta, kun puhelinta pitää korvaa vasten.

Toimittajan mukaan ongelma on saranan ja näytön väliin jäävä rako puhelimen ollessa taitettuna kiinni. Tähän väliin jää kiinni karvoja, jotka lähtevät kivuliaasti irti puhelimeen puhuttaessa.

Cnetin jutussa kuitenkin todetaan, että kaikki parrakkaat eivät välttämä kärsi samasta ongelmasta. Lehden toinen toimittaja kertoi, että hän ei ollut huomannut puhelimen nyppivän karvoja melko pitkästä parrastaan. Paljon riippuukin varmasti siitä, miten puhelinta pitää korvallaan.

Kun puhelimia alkaa ilmestyä yhä enemmän myyntiin, nähdään, kuinka yleinen kyseinen ongelma on parrakkailla käyttäjillä.