Windows-sovelluskaupan kautta asennettu Spotify estää Windows 10:n palauttamisen palautuspisteestä, Microsoftin tukifoorumilla väitetään. Palautuspisteestä on mahdollista palauttaa tietokoneen asetukset ja sovellukset aiempaan ajankohtaan, mikäli ongelmia ilmenee esimerkiksi päivityksiä asennettaessa.

Spotify-sovelluksen asennuksen jälkeen järjestelmän kuitenkin väitetään luovan viallisia palautuspisteitä, MSPowerUser kirjoittaa. Kaikki Spotifyn asennuksen jälkeen luodut palautuspisteet ovat käytännössä turhia.

Ongelmia ei pitäisi ilmetä, mikäli käytössä on ”tavallinen” Spotify-sovellus, joka on ladattu esimerkiksi suoratoistopalvelun verkkosivuilta.

Spotify sisältyy ”luotettuihin sovelluksiin”, joten sitä ei ole eristetty muusta järjestelmästä. Kyseessä on tavallinen työpöytäsovellus, joka on muunnettu Windows-sovelluskaupan kanssa yhteensopivaksi versioksi Microsoftin projekti Centennialin avulla.

Mikäli Microsoftin tukifoorumilla esitetyt väitteet pitävät paikkansa, on kyseessä ongelma, johon tulisi puuttua mahdollisimman pian, MSPowerUser huomauttaa.