Elokuun numero on julkaistu. Hae omasi kaupasta tai postilaatikosta. Uuden lehden voi tietenkin lukea myös diginä vaikka saman tien, olit sitten töissä, kotitoimistolla tai mökillä.

Lue elokuun Mikrobitti tästä linkistä.

Retrobitti-osiossa on tarjolla Mikrobitti-lehtiä vuosilta 1984–1992. Retrobitteihin pääset tästä linkistä.

Uuden lehden ykköstestissä nähdään kahdeksan älykelloa, joiden ominaisuudet sekä hinnat vaihtelevat laajalla haitarilla.

Älykello tarjoaa ominaisuuksia arkeen ja urheiluun. Hinnasta huolimatta kellot osoittautuivat kelvollisiksi tapauksiksi, eikä laitteiden joukossa ollut yhtään täyttä sutta. Voit käydä lukemassa jutun tästä linkistä.

Lehden kakkostestissä tutustutaan edullisiin nas-laitteisiin. Jo noin 200 eurolla saa ostettua itselleen pätevän pelin. Testissä yhteensä neljä vaihtoehtoa, joilla kaikilla on omat vahvuutensa. Lue juttu täältä.

Lehden opasjutussa tutustutaan Googlen tarjoamiin pilvityökaluihin. Sovellukset ovat yksinkertaisia, mutta niihin voi lisätä toimintoja laajennuksilla ja suuri osa niistäkin on ilmaisia. Voit lukea jutun tästä.

Toisessa opasjutussa pidetään turha roina pois Windowsin C-osiosta. Lue juttu tästä linkistä.

Lehden softa-arviossa nähdään mobiililaitteiden ssh-sovellukset, joiden avulla serveri on yhtä lähellä kuin oma puhelin. Lue juttu täältä.

Puolestaan ilmiöjutussa tarkastellaan eriskummallisia Mario-pelejä. Lue juttu täältä.

Nämä kaikki siis mukana uudessa lehdessä – sekä paljon muuta. Tilaajat pääsevät lukemaan näköislehden heti osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/lehti. Lehden jutut löydät erillisinä verkkoartikkeleina samasta paikasta.

Tilaajien kannattaa huomata, että olemme tuoneet verkkoon myös retrolehtiä tähän mennessä vuosilta 1984-1992. Pääset lukemaan uusimmat vanhat retrolehdet osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/retrobitti.

Muista tutustua myös Mikrobitin keskustelualueeseen. Pyrimme löytämään vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja mielenkiintoisimmat saattavat löytää tiensä jopa lehteen.

P.S. Mistä haluaisit lukea jatkossa? Onko sinulla kehitysehdotuksia tai juttuvinkkejä? Lähetä meille palautetta foorumilla, palautelomakkeen avulla Mikrobitin sivuilla tai Facebookissa .