Yhdysvalloissa toiminut MoviePass oli todellinen elokuvafriikin toiveiden täyttymys parin elokuvalipun hinnalla elokuvissa saattoi käydä vaikka joka päivä. Toimintaa pyörittänyt yhtiö ei onnistunut kuitenkaan tekemään toiminnasta voitollista, sillä se ei saanut elokuvateattereita lähtemään mukaan toivomallaan tavalla. Käytännössä jokainen asiakas tuotti palvelulle vain raskaasti tappiota.

Kuukausilipun ehtoja heikennettiin useita kertoja, mutta viimeisimmätkään rajoitukset eivät nostaneet toimintaa kannattavaksi. CNBC kertookin, että MoviePassin omistama Helios and Matheson Analytics on ilmoittanut sulkevansa koko palvelun. Emoyhtiön osakekurssi putosi ilmoituksen jälkeen 10 prosentilla, tosin osakkeen hinta oli ennen pudotustakin vain 0,0020 dollaria. Parhaimmillaan osakkeen arvo on MoviePass-aikaan ollut jopa 5100 dollaria. Pudotusta on prosenteissa ilmaistuna reippaanlaiset 99,9999647059.

Parhaimmillaan MoviePass-asiakkaita oli jopa 3 miljoonaa. Tämän vuoden kevääseen mennessä käyttäjämäärä oli palvelun heikentyneiden käyttöehtojen myötä romahtanut, jäljellä oli vain 225 000 elokuvabuffetin ystävää.