Elon Musk herätti jälleen viime viikolla hämmennystä tviittailullaan. Tesla-pomo sanoi vappupäivänä myyvänsä lähes kaiken fyysisen omaisuutensa, mukaan lukien satojen miljoonien arvoiset talonsa. The Next Webin mukaan Muskin uholla on myös katetta.

Kiinteistönvälityssivusto Zillowiin on ilmestynyt kaksi Muskin Kalifornian asuntoa. Molemmat ovat arvoltaan useita miljoonia dollareita.

Ensimmäinen on Hollywood-legenda Gene Wilderin entinen asunto Los Angelesissa. Wilder tunnetaan esimerkiksi 1970-luvulla filmatun ”Jali ja suklaatehdas” -elokuvan Villi Vonkkana.

9,5 miljoonan arvoinen talo on tiettävästi toiminut Muskin lasten yksityiskouluna. Mies on painottanut, ettei sen ostaja saa purkaa taloa tai muutoin ”hävittää sen sielua”.

Toinen myyntikohteista on huomattavasti arvokkaampi. 30 miljoonan dollarin asunto Bel Airissa sisältää luksuslukaalien tavanomaisten tilojen lisäksi muun muassa kaksikerroksisen kirjaston, teatterin, kaksihuoneisen vierassviitin, tenniskentän, viinikellarin, kuntosalin, viisipaikkaisen autotallin ja hedelmäpuutarhan.