Musk vastailee innokkaasti Twitterissä ihmisten kysymyksiin. Tällä kertaa eräs Twitter-käyttäjä tiedusteli Starlink-palvelun avaamisaikataulusta. Musk oli kärppänä paikalla kertomassa, että suljettu beetatestaus alkaa noin kolmen kuukauden sisään ja julkiseen beetatestiin on edetty puolen vuoden päästä.

Aluksi palvelua pääsevät kokeilemaan ”korkeilla paikoilla” asuvat käyttäjät. Erään käyttäjän tiedusteltua josko Saksa lasketaan korkeaksi paikaksi, vastasi Musk, että näin todellakin on. Aiemmin Starlink-yhteyksien on kerrottu avautuvan vuoden 2020 aikana vain Pohjois-Amerikassa, mutta ilmeisesti kokeiluun päästetään mukaan myös muualla maailmassa asuvia testaajia.

Vaikka yhtiö on julistanut avaavansa ”avaruusinternetin” kanadalaisten käyttöön, ei Starlink ole vielä maassa virallisesti hyväksytty palveluntarjoaja, Techcrunch kertoo. Eteen voi tulla vielä muunkinlaisia esteitä ennen virallisen beetatestauksen aloittamista – kyseessä ei olisi aivan ensimmäinen kerta, kun Musk antaa yltiöoptimistisia arvioita yhtiöidensä aikatauluista.