Suomalainen CS:GO-tähti Elias ”Jamppi” Olkkonen on vahvistanut siirtymisensä Valorant-pelin pariin. 19-vuotias pelaaja on tätä ennen pelannut e-urheiluorganisaatio Encen riveissä, jossa hän siirtyi penkille viimeisimmän rosterimuutoksen jälkeen.

”Tällaista tapahtuu jatkuvasti e-urheilussa, ei siihen itse voi sen kummemmin vaikuttaa”, Olkkonen totesi Twitterissä julkaisemallaan videolla.

Samalla hän kiitteli suomalaisen organisaation hänelle antamasta mahdollisuudesta pelata maailman parhaita pelaajia vastaan.

Olkkonen ennätti taistelemaan Encen riveissä reippaan kahdeksan kuukauden ajan. Hänen uraansa on hidastanut Valven antama vac-pelikielto, joka estää nuorta ammattipelaajaa osallistumasta pelinkehittäjän virallisiin turnauksiin.

”Minä tulen siirtymään Valorantin pariin. Ensimmäisen syyn varmaan arvaattekin”, Olkkonen totesi viitaten Valven pelikieltoon.

Olkkosen mukaansa uuden pelin aloittaminen tarjoaa hänelle uuden startin puhtaalta pöydältä.

Valorant on vuonna 2020 ilmestynyt kykypohjainen räiskintäpeli, jonka kehitystyöstä vastaa Riot Games. Pelistudion käsialaa on esimerkiksi League of Legends, joka on yksi maailman suurimmista e-urheilupeleistä.