Epic voi hakea päätöstä kiistan nuijimiseksi omaksi edukseen, kun oikeus totesi alaikäisen Fortnite-huijarin äidin lähettämän puolustuskirjeen riittämättömäksi.

Epic haastoi oikeuteen useita Fortnite-pelissä huijanneita pelaajia. Pelitalo ei kuitenkaan tiennyt, että vastaajien joukossa oli myös alaikäinen 14-vuotias poika. Poika mainosti pelin ohjelmakoodiin vaikuttavia huijausmenetelmiä omalla YouTube-kanavallaan. Epic katsoi pojan syyllistyneen tekijänoikeuden loukkaamiseen.

Pojan äiti kirjoitti oikeudelle vastineen, jossa hän puolusti tätä rajusti. Äidin mukaan poika ei olisi voinut hyväksyä Fortniten käyttöehtoja ilman vanhemmalta saatua lupaa. Tällaista lupaa ei äidin mukaan koskaan annettu.

Epic puolustautui äidin väitteitä vastaan toteamalla, että alaikäisyys ei ole syy mitätöidä sopimustekstiä, jos kyseinen henkilö silti nauttii palvelun tarjoamista eduista, Techspot kirjoittaa. Epic katsoo pojan esiintyneen laittomasti aikuisena, ja sopimuksen ehdot sitovat häntä.

Oikeuden tuomarin mielestä Epicin väitteissä on perää, eikä äidin pelkästään kirjeitse esittämä puolustuspuheenvuoro ole riittävä syy hylätä kannetta. Äidillä on kaksi viikkoa aikaa antaa asiasta oma vastineensa, muussa tapauksessa Epic voi hakea jutun ratkaisua omaksi edukseen.