Manjaron kehitystiimi lupaa, että jakelu säilyttää saman yhteisöllisyyden kuin mistä se on tullut tunnetuksi tähänkin asti. Manjaro haluaa kuitenkin etsiä myös kaupallisia mahdollisuuksia sekä työllistää kehittäjiä täysipäiväisesti.

Linux-jakelupaketin taustahenkilöt, etunenässä Philip Müller, ovat perustaneet Manjaron kaupallisen ulottuvuuden mahdollistavan Manjaro GmbH & Co. KG:n. Vastaisuudessa Manjaro työllistää täysipäiväisesti kaksi kehittäjää. Kehittäjät tekevät yhteistyötä vapaisiin ohjelmistoihin erikoistuneen Blue Systems -teknologiayhtiön kanssa, joka toimii neuvonantajan roolissa.

Manjaro-projektille tehdyt yksityiset lahjoitukset ohjataan puolestaan voittoa tavoittelemattomaan säätiöön. Manjaro GmbH & Co. KG on kuitenkin rahan tekemistä varten perustettu kokonaisuus.

Muun muassa Red Hat ja Canonical ovat aiemmin osoittaneet, että Linux-kehityksellä voi lyödä leiviksi. Teknologiajätti IBM osti hiljattain Red Hatin 34 miljardin dollarin kauppasummalla. Vasta viime aikoina nollatulokseen yltänyt Canonical puolestaan suunnittelee julkista listautumista ja osakeantia.

Canonical tunnetaan parhaiten Ubuntun taustayhtiönä, Red Hat puolestaan saman nimisestä jakeluversiosta (Red Hat Enterprise Linux).