Tarkemmat yksityiskohdat laitteesta ovat kuitenkin vielä hämärän peitossa eikä yhtiön henkilöstö messuosastolla kertonut tarkkoja tietoja laitteesta. Julkaisun pitäisi kuitenkin tapahtua messujen aikana.

Todella erottuvan Nubia Alphan oled-näyttö kaartuu ranteen ympärille lähes puolikkaan laitteen pituudelta. Kellossa vaikuttaisi olevan kamera ja mahdollisesti sormenjälkilukija.

Valmistajan kuvauksen mukaan Nubia Alpha on kehitetty vähentämään erilaisten laitteiden aiheuttamaa väsymystä, jota ilmeisesti helpottaa kaikkien laitteiden integroiminen yhteen pakettiin käyttäjän ranteeseen. Käytännössä kyseessä on pieneen tilaan tungettu Android-puhelin.

Koska kyse on puhelimesta, laitteessa on tietysti 4g-yhteys puheluita ja dataa varten. Kameraa voi ilmeisesti käyttää myös videopuheluihin.

(Juttu jatkuu Instagram-upotuksen jälkeen)

Laitteen oikeassa reunassa on kaksi näppäintä, joilla ilmeisesti on tarkoitus navigoida järjestelmässä taaksepäin tai esimerkiksi palata kotiruudulle.

Mitenkään ihan pienestä laitteesta ei ole kyse, joten isoja kelloja kaihtavalle Nubia Alpha tuskin sopii. Silti kyseessä on rannelaite, joten akku tuskin on kapasiteetiltaan erityisen iso. Se taas tarkoittaa todennäköisesti varsin vähävirtaista eli hidasta järjestelmäpiiriä. Mikrobitti pyrkii kokeilemaan laitetta vielä messujen aikana.

Lue myös: