Teamsin mobiilisovelluksella voi nyt hallita elämän kaikkia osa-alueita, Microsoft kertoo verkkosivuillaan.

Aiemmin lähinnä organisaatioille suunnatusta Teamsista on tullut saataville uusi ”henkilökohtainen versio”. Sovelluksessa voi luoda ryhmän jäsenten kesken yhteisiä kalentereita, jakaa sijainteja ja käydä keskusteluita.

Microsoftin mukaan Teamsin henkilökohtainen versio soveltuu esimerkiksi matkasuunnitelmien tekoon, kun pakkauslistat ja tehtävät voidaan jakaa reissukumppaneiden kesken. Myös perheiden arki helpottuu, kun Teamsissa jaetaan kauppalistat, varataan aikoja ja suunnitellaan juhlia, yhtiö kertoo.

Yhteiseen näkymään voi liittää muun muassa tehtäviä, GIF-animaatioita, videoita ja kuvia. Jaetut kohteet tallentuvat pilveen.

Tällä hetkellä henkilökohtainen Teams on saatavilla esiversiona, Androidcentral kirjoittaa.

Esiversion saa käyttöönsä kirjautumalla ensin työkäytössä olevaan Teams-sovellukseen tai lataamalla sovelluksen puhelimeensa. Henkilökohtainen tili lisätään sovelluksen asetuksissa kohdassa Lisää tili. Tiliin liitettävä sähköpostiosoite tulee olla eri kuin työversiossa käytettävä.

Kun uusi tili on lisätty, se ilmestyy sovelluksen vasemmasta ylälaidasta aukeavaan valikkoon, josta käyttäjä voi valita kumpaa tiliä haluaa kulloinkin käyttää. Tarkemmat ohjeet löytyvät Microsoftin verkkosivuilta.