Mikrobitti on testannut useita langattomia bluetooth-kuulokkeita. Tsekkaa siis nämä, mikäli etsit itsellesi uusia nappikuulokkeita.

Samsung Galaxy Buds2. Samsungin uudet Galaxy Buds2 -kuulokkeet jatkavat tutulla kompaktilla linjalla. Ne tuntuvat korvissa erinomaisilta ja ovat erittäin kevyet. Buds2-napeissa on vain ipx2-luokitus, joten ne selviävät kevyestä tihkusta, mutta esimerkiksi urheilukumppaneiksi niitä ei kannata hankkia. Lue testi.

Jabra Elite 3. Kahdeksankympin Jabran kuulokkeet pärjäävät omassa hintaluokassaan erinomaisesti. Ne toimivat musiikinkuuntelun ohella poikkeuksellisen hyvin handsfree-kuulokkeina. Hyvä hinta-laatusuhde! Lue testi.

Sony WF-SP800N. Sony WF-SP800N-urheilukuulokkeet tarjoavat mielenkiintoisen sekoituksen hyvää äänenlaatua ja urheilullisuutta. Korvissa hionneet bluetooth-kuulokkeet voi tarpeen vaatiessa vaikka pesaista. Lue testi.

Sennheiser CX True Wireless. Aggressiivisesti hinnoitellut Sennheiserin uutuuskuulokkeet tuovat huikeaa äänenlaatua 130 euron hintaluokkaan. Kuulokkeita on mukava käyttää ja ne kestävät pienen sateenkin. Lue testi.

LG Tone free HBS-FN7. Aktiivinen vastamelu, langaton lataus, tyylikäs muotoilu ja kotelon sisäinen uv-puhdistus sekä Meridianin kanssa suunniteltu äänentoisto – LG:n ominaisuuslista on kattava. Lue testi.

Epos GTW 270 Hybrid. Epos GTW 270 Hybrid -nappikuulokkeet ovat pieneen pakettiin mahtuvat tulppaluurit, jotka houkuttelevat etenkin pelaajia lupauksilla suuresta äänestä, pienestä viiveestä ja helppoudesta. Lue testi.

Huawei Freebuds 4i. Täyslangattomat vastamelukuulokkeet alle satasella. Huawei Freebuds 4i haastaa tosissaan kalliimmatkin kilpailijansa. Lue testi.

Microsoft Surface Earbuds. Microsoft Surface Earbuds ovat yksi laajennus Surface-tuoteperheeseen, jossa on jo aiemmin ollut kookkaat over-ear Surface Headphones -kuulokkeet. Lue testi.

Razer Hammerhead True Wireless Pro. Langattomat Razer Hammerhead True Wireless Pro -nappikuulokkeet lupaavat minimoitua viivettä ja THX-äänentoistoa. Lue testi.

Samsung Galaxy Buds Pro. Buds Pro -kuulokkeiden vahvuus on niiden näppärä koko sekä ylimääräisen taustahuminan puuttuminen. Kuulokkeissa on myös ipx7-vesitiiviys, jonka ansiosta ne soveltuvat hyvin treenikavereiksi. Lue testi.

Sony WF-1000XM4. Hyvät, mukana kulkevat bluetooth-nappikuulokkeet ovat monen suosikit. Sonyn WF-1000XM4 -kuulokkeet nostavat hymyn huulille toimivuudellaan ja äänenlaadullaan. Lue testi.

Eikö listalta löytynyt kiinnostavia bluetooth-kuulokkeita? Kurkkaa myös vanhemmat mallit täältä.

Erikoiskuulokkeet

QuietOn 3. Hyvin nukuttu yö luo puitteet hyvälle päivälle. Jos uni tuntuu keskeytyvän ääniin, kannattaa valjastaa apuun vastamelutekniikka. Jos uni on musiikin kuuntelua tärkeämpää, ovat QuietOne 3:t oikea valinta sijoitukselle. Lue testi.

Bose Frames Tempo. Miksi pitää kuulokkeita, jos on aurinkolasit? Bosen Frames Tempo -lasit soittavat musiikin suoraan sangoista. Polaroid-lasit miellyttävät silmiä ja pysyvät päässä kovassakin menossa. Lue testi.

BlueParrott M300-XT. Alle sadan euron hintainen BlueParrott M300-XT vakuuttaa hyvällä äänenlaadullaan. Se on hintaluokkansa parhaita handsfree-kuulokemikrofoneja. Lue testi.