Yksi tämän hetken hypetetyimpiä sovelluksia on Clubhouse, toistaiseksi vain iOS:lle julkaistu keskustelusovellus, jossa keskustellaan puhumalla joko julkisissa tai suljetuissa ”huoneissa”. Toistaiseksi Clubhousea pääsee käyttämään vain kutsun kautta, mikä tietysti lisää palvelun himoittavuutta. Facebookilla ei kuitenkaan ole jääty vain etäältä katselemaan, miten uusi somepalvelu napsii käyttäjiä.

Hieman aiemmin Twitter ehti jo esitellä Clubhousen tapaan toimivan Spaces- eli Tilat-toiminnon, ja nyt Facebookilta on tulossa oma osio äänikeskusteluille. Toistaiseksi tuleva osio kantaa vain sisäistä nimeä ”Live Audio”.

TechCrunch julkaisi kuvia vielä julkaisemattomasta Facebookin uudesta osiosta. Vielä kehitysvaiheessa olevan palvelun toimintoja löysi sovelluskehittäjä Alessandro Paluzzi syynätessään Facebookin Android-sovelluksen koodia. Koska kehitys on vielä kesken, on oletettavaa, ettei lopputulos täysin vastaa nyt paljastuneita yksityiskohtia.

Uusi äänikeskustelualusta näyttäisi tulevan ominaisuudeksi Facebookin Messengerin huoneisiin. Huoneita voi nyt käyttää videokeskusteluihin, mutta uuden osion myötä niitä voisi käyttää myös pelkkään äänikeskusteluun.