Facebook on ilmoittanut tuovansa Facebook Dating -palvelun Eurooppaan. Yli 18-vuotiaille käyttäjille suunnattu laajennus on integroitu osaksi tavallista Facebook-sovellusta. Se on kuitenkin otettava erikseen käyttöön.

Seuran hakemisen lisäksi alustalla voi jakaa Instagram- sekä Facebook tarinoita, ja treffeille voi suunnata korona-aikana myös virtuaalisesti.

Dating etsii seuraa hakevalle käyttäjälle sopivia kumppaneita ryhmien, tapahtumien ja kiinnostuksen kohteiden perusteella, mikäli somettaja näin haluaa.

Palvelu ei automaattisesti ehdota käyttäjän ystäviä sopiviksi ”matcheiksi”. Alustalla on kuitenkin Secret Crush -ominaisuus, jossa somettaja voi lisätä omalle listalleen yhdeksän salaista ihastusta. Mikäli joku näistä yhdestä nostaa käyttäjän omalle listalleen, saavat molemmat tästä ilmoituksen.

Treffiseuraa hakevien ei tarvitse kuumotella, että Dating-tiedot näkyisivät heidän ystävilleen Facebookissa. Dating-profiili, viestit, tykkäykset ja matchit eivät nimittäin näy uutissyötteessä.