Nykyisin Facebookin syöte tarjoaa oletuksena suosituimpia päivityksiä. Halutessaan näkyviin saa myös päivitykset aikajärjestyksessä, mutta etenkin mobiilisovelluksen puolella tämä on hankalaa. Asiaan on kuitenkin tulossa muutos, povaa Techcrunch.

Facebook-sovelluksen lähdekoodia tutkinut Jane Manchun Wong löysi sovelluksesta uuden ominaisuuden. Sen avulla syötteen voisi helposti vaihtaa joko suosittuihin päivityksiin, aikajärjestykseen tai jopa aiemmin nähtyihin päivityksiin. Viimeisimmällä näkymällä olisi helppoa esimerkiksi löytää kaverin päivitys, jonka muisti nähneensä hetki sitten. Tällä hetkellä kyseinen syöte on tarjolla osoitteessa www.facebook.com/seen.

Facebook myönsi ominaisuuden olevan tällä hetkellä sisäisessä testauksessa. Aikataulua sen julkistamiselle ei kuitenkaan vielä ole. Techcrunch epäilee, että monien toivoman ominaisuuden julkistuksella pyritään loppupeleissä vastaamaan Wall Streetin tuomiin paineisiin, sillä yrityksen voiton kasvu on hidastunut. Mikäli käyttäjät saadaan viipymään vielä nykyistäkin pidempään sovelluksen parissa, sataa samalla enemmän rahaa Facebookin laariin mainostuottojen muodossa.