Mozilla kehottaa Firefoxin käyttäjiä Androidin ilmoitusjärjestelmän (push notifications) kautta liittymään mukaan StopHateforProfit-liikkeeseen, jonka tarkoituksena on boikotoida Facebookia. Tavoitteena on, että Facebook poistaisi alustaltaan vihapuhetta aiempaa tehokkaammin.

Käyttäjien saama ilmoitus ohjaa tähän Mozillan blogitekstiin.

Monet ovat suuttuneet Mozillalle siitä, että yhtiö näyttää Firefoxin kautta käyttäjilleen poliittisia kannanottoja. Toistaiseksi ei ole varmuutta siitä, miten ilmoituksen näkevät käyttäjät valikoidaan. Asiasta kirjoittanut GHacks pitää mahdollisena, että ilmoituksen näkevät ainakin tällä hetkellä vain selaimen yhdysvaltalaiset käyttäjät.

Firefoxin Android-versiossa on asetus, joka on oletusarvoisesti päällä. Product and Feature tips -nimisen asetuksen kautta käyttäjälle voidaan näyttää selaimeen liittyviä ilmoituksia. On mahdollista, että kytkemällä asetus pois käytöstä poliittisia ilmoituksia ei näe. Joidenkin käyttäjien mukaan asetuksen muuttamisella ei kuitenkaan ole vaikutusta.

Käyttäjät vaativat muun muassa Twitterissä ja yhteisöpalvelu Redditissä Mozillaa lopettamaan poliittisten näkökantojen syöttämisen Firefoxin käyttäjille.