Luvassa on ainakin Pixel 3- ja Pixel 3 XL -puhelimien esittelyä. Tapahtumasta odotetaan uutisia myös Chromecastista ja uudesta Pixel Slate -tabletista, jota voi käyttää irrotettavan näppäimistön kanssa kuin kannettavaa tietokonetta.

Cnetin mukaan puhelimista tiedetään jo vuotojen kautta kaikki tärkeimmät tiedot. Pixel 3 XL:ksi väitetystä puhelimesta on ehditty kuvata nettiin jo unboxing-videokin.

Uutta puhelinta avataan paketista ja ihastellaan. Puhelimissa näyttäisi olevan usb-c-liitin lataamiseen ja samannäköiset kuulokkeet kuin mitä viime vuoden Pixel Budearphones olivat.

Google Pixel Slate taas olisi Googlen ensimmäinen Chrome OS -tabletti. 9to5Google analysoi tulevaa laitetta Chromium-koodista löytyvien vihjeiden ja laitetta koskevien vuotojen perusteella.

Googlella oli suunnitelmia julkaista Chrome OS -tabletti jo vuonna 2014, kun Pixel C:n kehitys alkoi. Siitä tuli sen sijaan Android-tabletti, koska Chrome OS ei ollut vielä valmis kosketuskeskeiseen navigaatioon.

Pixel-tyylistä poiketen laitteessa on kaksivärinen etupuoli. Sen sijaan pääväriltään sinisessä laitteessa näyttää olevan tummanharmaa raita sivuilla.

9to5Google epäilee, että Google valmistelee laitetta käytettäväksi kahdella käyttöjärjestelmällä, jolloin Chrome OS:n lisäksi laite ajaisi myös Windows 10:tä.

Laite tukee Linux-sovelluksia, mutta samalla Google säätää Pixel-puhelimista tuttua kamerasovellusta Chrome OS -tabletille toimivaan muotoon.

Näytön tarkkuus on eri Slate-malleissa sama 3000×2000 kuvapistettä. Suorittimesta sen sijaan on erilaisia tietoja eri mallien välillä. Edullisimmassa versiossa on viimevuotisen malliston 1,5 GHz:n Intel Celeron 3965Y. Seuraavissa malleissa on Intel Core m3-8100Y (3,4 GHz), Intel Core i5-8200Y (3,9 GHz) ja Intel Core i7-8500Y (4,2 GHz).

Keskusmuistia Slateissa on 8–16 gigatavua. Tallennustilan kokovaihtoehdot eivät ole vielä paljastuneet ennakkoon vuotaneista tiedoista.