Google kokeilee uutta yksityisyysominaisuutta Chrome-selaimen iOS-versiolla, The Verge kertoo. Ominaisuuden avulla käyttäjät voivat käyttää Applen kasvojentunnistusta estääkseen muita näkemästä yksityiseen selaamiseen tarkoitettuja incognito-välilehtiä. Ominaisuus on saapunut uusimpaan Chromen beetaversioon, mikä vihjaa sen saapuvan kaikille muutaman kuukauden sisällä.

Uusimman Chrome 89 -beetaversion päivitystiedoissa paljastuu, että käyttäjän palatessa sovellukseen incognito-välilehdet ovat sumennettuja. Välilehdet näkee kokonaan vasta kun käyttäjä varmistaa henkilöllisyytensä Face ID:n avulla. Ominaisuuden voi laittaa päälle asetusten yksityisyysosiosta, mutta ominaisuus vaikuttaa olevan hyvin aikaisessa kokeiluvaiheessa eli jokainen beetakäyttäjäkään ei voi vielä käyttää sitä.

Päivityksen odotetaan saapuvan maaliskuun alussa, mutta ei ole varmuutta siitä ehtiikö ominaisuus mukaan heti alussa. Uusi ominaisuus tulee toimimaan myös sormenjäljentunnistuksen kanssa vanhemmilla laitteilla.