Googlen edustaja vahvistaa The Vergelle, että Yhdysvalloissa Google Storen varastot on myyty loppuun Pixel 4 -puhelinten osalta.

”Niiden, jotka haluavat vielä ostaa Pixel 4:n tai 4 XL:n, kannattaa suunnata yhteistyökumppaniemme kauppoihin ennen kuin niidenkin varastot tyhjenevät”, Googlelta todetaan.

Mikäli Pixel 4:n tai 4 XL:n on jo ehtinyt tai ehtii vielä itselleen hankkimaan, on ohjelmisto- ja tietoturvapäivityksiä luvassa tuttuun tapaan kolmen vuoden ajan siitä ajanhetkestä, jolloin laite tuli myyntiin Google Storeen Yhdysvalloissa.

The Verge ihmettelee Googlen kiirehtimistä, sillä Pixel 2 ja 3 ehtivät olla myynnissä noin 1,5 vuoden ajan. Nyt seuraavaa lippulaivapuhelinta ei ole vielä edes ehditty julkaista, eli käytännössä Googlella ei ole tällä hetkellä myynnissä yhtäkään Pixel-lippulaivamallia.

Myöhemmin elokuussa kauppojen hyllyille saapuu Pixel 4A -halpaversio, ja syksyllä tulossa on uusi lippulaivaluuri. Pixel 5 -lippulaivamallin julkaisun lisäksi yhtiö on vahvistanut, että Pixel 4A:sta on luvassa 5g:llä varustettu versio.