Teknologiaa yritettiin tuoda pari vuotta sitten markkinoille yhdessä farkkubrändi Leviksen kanssa. Hypestä huolimatta 350 dollarin älyfarkkutakki jäi kuitenkin kuriositeetiksi. Nyt yritetään uudestaan, tällä kertaa kumppaniksi on valikoitunut luksusmerkki Saint Laurent.

Yhteistyön tulos on nimeltään Cit-E. Peräti 995 dollarin hintaisen repun toisessa olkahihnassa on Googlen kehittämä Project Jacquard-lätkä, jota sivelemällä voi ohjata älylaitteensa toimintoja. Lätkä tunnistaa neljä eri kosketustyyliä. Digitaltrendsin mukaan uuden sukupolven lätkä on aiempaa pienempi. Lisäksi puhelimen eri toimintojen ohjelmointi erilaisiin kosketuksiin on aiempaa helpompaa.

Luvassa on lähitulevaisuudessa lisää Project Jacquard -tekniikkaa hyödyntäviä vaatteita ja asusteita, myös edullisempaan hintaluokkaan.

Mikäli tonnin reppu kiinnostaa, on se myynnissä Saint Laurent Rive Droit -kaupoissa Pariisissa ja Los Angelesissa. Myös yhtiön Yhdysvaltojen, Britannian, Saksan, Ranskan ja Italian verkkokaupoista laukkua voi tilata.