Kaikkiaan Googlen julkaisemia teemoja on saatavilla 14 erilaista. Teemojen nimet ovat Just Black, Slate, Oceanic, Ultra Violet, Classic Blue, Banana, Black & White, Honeysuckle, Rose, Serenity, Sea Foam, Marsala, High Contrast Colorful sekä Pretty in Pink.

Uudet teemat ovat ladattavissa Chromen Web Storen kautta täältä. Niiden asennus onnistuu yhdellä klikkauksella. Teemat on tarkoitettu Chromen nykyisille ja hieman vanhemmille versioille, joskin ne saattavat näyttää hassuilta Chrome 69:ää vanhemmissa versioissa erilaisen käyttöliittymän johdosta.

Mikäli myöhemmin tulee katumapäälle, voi Chromen perusulkoasun palauttaa valitsemalla Asetukset > Ulkonäkö > Palauta oletusarvo.

Chromeen on sisältynyt tuki erikseen asennettaville teemoille jo vuosia, mutta ne ovat olleet peräisin kehittäjiltä ja harrastelijoilta.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun käyttöliittymäteema on peräsin Googlelta itseltään. Chromen kehitystiimi ei ole tähän mennessä osoittanut paljoakaan kiinnostusta käyttöliittymäteemoja kohtaan, ZDNet huomauttaa.

Uusien teemojen lisäksi selaimen Windows- ja MacOS-versioille on tulossa myös erillinen tumma ulkoasu.