Qiui Cellmate on miehille tarkoitettu, peniksen ympärille lukittuva siveysvyö. Se on kysyttyä tavaraa muun muassa bdsm-piireissä, sillä vyön saa lukittua niin, että sen saa avattua vain älypuhelimella. Näin hallinta erektion estävän laitteen poistumisesta voidaan antaa dominanssipuolta edustavalle seksikumppanille.

Cellmaten heikkouksiin kuului kuitenkin se tyypillisin esineiden internet -laitteita riivaava ongelma: valmistaja ei ollut pitänyt vekottimensa tietoturvasta huolta. Näinpä kiusaa tekevä hakkeri pääsi lukitsemaan lukuisia vöitä paikoilleen, ja kiristi seksisuojan vangiksi jääneiltä uhreiltaan 270 euron arvosta bitcoineja maksuksi peniksensä vapaudesta.

Vicen mukaan Cellmaten valmistaja kuuli asiakkaidensa hädän ja jatkokehitti laitteestaan turvallisemman käyttää. Lukuisten penetraatiotestien jälkeen valmistaja vakuuttaa, että Cellmaten sovelluksessa olleet tietoturva-aukot on nyt tukittu.

Väärällä tavalla kohun keskelle joutunut valmistaja korostaa, että vika ei missään vaiheessa ollut itse siveysvyössä vaan sitä hallitsevassa sovelluksessa. Nyt sitäkään ei tarvitse enää pelätä.

Mikäli hätä kuitenkin iskee uudemman kerran, Cellmateista löytyy myös hätäuloskäynti, joka ei vaadi kuin meisselin käyttöä.