Avast Secure muistuttaa normaalia web-selainta. Chrome-pohjaisen selaimen käyttöliittymä on tuttu ja suorituskyky erinomainen, ja tarjolla on Chromen laajennukset lisätoimintoihin.

LUE MYÖS:

Selain käynnistyy nopeasti ja sivut latautuvat sulavasti, ja surffausta nopeuttaa mainosten latautumisen esto. Näppäränä toimintona välilehdet saa ryhmiteltyä teeman mukaisesti, esimerkiksi työasioihin liittyvät omaan ryhmään erilleen muista välilehdistä.

Tärkeintä Avast Securessa on tietoturva. Suojaukset ovat valmiiksi päällä ja kaikkia tietoturva-asetuksia on helppo säätää yhdestä keskitetystä näkymästä. Avast Secure estää kalastelusivut, haitalliset linkit ja tietojen vuotamisen. Se on myös integroitu Avastin omaan vpn-palveluun, mikä tuo lisäturvaa erityisesti julkisissa verkoissa surffaamiseen.

Avast Secure Browserin erikoisuus on Windows-versiossa oleva Avast Antivirusta hyödyntävä virtuaalinen pankkitila. Pankkitilan aktivointi käynnistää eristetyn session, missä kaikki toiminta on piilotettu ja suojattu muilta ohjelmilta, myös haittaohjelmilta. Pankkitilaa voi käyttää myös, kun tekee verkko-ostoksia tai käsittelee arkaluontoista tietoa web-sovelluksissa.

Jos tietoturva-asiantuntijoiden varoitukset verkkopankin käytöstä tietokoneella huolestuttavat, Avast Secure Browserilla voi olla varma turvallisuudesta. Pankkitila vaatii Avast Antiviruksen, mutta myös ilmainen Avast Antivirus riittää.

Avast Secure Browserin saa ladattua ilmaiseksi Macille ja Windowsille täältä, sekä Androidille Play Storesta ja iOS:lle App Storesta.