PlayStation Plus on Pleikkarin tilaajapalvelu, joka alennusten ja verkkomoninpelioikeuden lisäksi tarjoaa pelejä tilaajilleen ilmaiseksi joka kuukausi. Helmikuussa on jaossa kahden pelin sijasta viisi.

Paketin ehdottomasti paras anti on BioShock: The Collection, joka sisältää niin remasteroidun BioShockin ja sen suoran jatko-osan, sekä taivaille siirtyvän BioShock Infinitenkin. Kaikki kolme sisältävät myös kaikki dlc:t, joten eeposta riittää kerrakseen.

Mikäli BioShockit eivät ole tuttuja, näihin kannattaa aivan ehdottomasti tutustua. Ne ovat syystäkin legendoja, ja niiden perintö kaikuu pelialalla vielä pitkään.

The Sims 4 on EA:n pitkäikäisen elämäsimulaation uusin osa. Pelaaja luo kokonaisia perheitä ja kaupunkeja rakentaessaan virtuaali-ihmisille mielenkiintoisia ympäristöjä, ja orgaanisesti syntyvät tarinat ovat aina yhtä kiinnostavia.

Firewall Zero Hour on PSVR:lle optimoitu tiimitoimintapeli. Pelaaja on nelihenkisen tiimin jäsen, ja eteen annettavat tehtävät vaativat runsaasti tarkkaa taktikointia ja nopeita refleksejä. FZH on parhaimmillaan Aim-ohjaimen avulla, jolloin tähtääminen ja ampuminen ovat mukavan rivakasti suoritettavia askareita, mutta peliä voi pelata myös tavallisella DualShockilla, jos niikseen tulee.

Pelit ovat ladattavissa 4.2.–3.3.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää voimassa olevaa PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

PS Plus -pelit on sidottu PS Plus -tilaukseen. Sen päättyessä pelit katoavat käyttäjän pelikirjastosta, kunnes tilaus aktivoidaan uudelleen.

Lisätietoja peleistä löytyy PlayStationin sivuilta.