Hyväntekeväisyysjärjestö Humble Bundle on kerännyt yhteen pakettiin HB:n oman väen valintoja. Tällä kertaa Humble Staff Picks Bundlen on ilmeisesti kasannut Humble Bundlen maskotti Scribble, värikynästä tehty koira joka tykkää rapsutuksista ja on kaikkien kaveri.

Joka tapauksessa Scribblen makua ei sovi parjata! Violetti vintiö valitsi seitsemän pelin setin, jonka ensimmäiset kolme peliä lähtevät yhdellä dollarilla, ja koko seitsemän pelin setti kustantaa kympin.

Dollarilla ostaja saa merirosvopeli Tempestin, retroseikkailu LiEatin sekä pikselimätkintä Punch Clubin.

Keskivertohinnan yli menemällä (tätä kirjoitettaessa noin viisi euroa) avautuu toiset kolme peliä, varjoja ja ninjakykyjä yhdistävä toiminta Aragami, totalitarianistista tarkkailua edustava Beholder sekä dystooppinen mutta värikäs Bioshock Infinite.

Viimeinen sarake maksaa 10 euroa, ja sillä saa edellämainittujen lisäksi myös Shenzen I/O:n, ohjelmointia, rakentamista, mikrokytkimiä, lcd-näyttöjä, käyttöohjeita sekä värikkäitä henkilöhahmoja yhdistävän insinööripasianssin.

Koska Humble Bundle on hyväntekeväisyysjärjestö, Humble Staff Picks Bundlen tuotoista menee ostajan määrittelemä siivu hyväntekeväisyyteen. Tällä kertaa kohteena on charity: water, voittoa tuottamaton järjestö joka pyrkii tuomaan juomakelpoista vettä kehitysmaihin.