HMD Global julkaisi Yhdysvalloissa kolme uutta Android-puhelinta yhdessä puhelimia myyvän Cricket Wirelessin kanssa. Mallien nimet ovat Nokia C2 Tava, Nokia C5 Endi, ja Nokia C2 Tennen, CoinTelegraph-uutissivusto kertoo.

Edullisin Nokia C2 Tennen maksaa vain 70 dollaria eli noin 63 euroa.

Kaikissa puhelimissa on tehtaalla asennettuna Android 10 käyttöjärjestelmäversiona. Kaikissa puhelimissa on Google Assistant -apurisovellukselle oma nappi.

Nokia C5 Endissä on 6,5-tuumainen hd-näyttö ja 8 megapikselin selfie-kamera. Puhelimessa on MediaTekin Helio P22 -kahdeksanytiminen suoritin ja sirusarja. Laitteessa on 3 gigatavua ram-muistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Pääkamerana on kolmoiskamera 13 megapikselin sensorilla. Hintaa puhelimella on 170 dollaria.

Nokia C2 Tavassa on 5,45-tuumainen teräväpiirtonäyttö ja MediaTekin Helio A22 -neliytiminen suoritin, 2 gigatavua ram-muistia ja 32 gigatavua tallennustilaa. Hintaa Tavalla on 110 dollaria.

Nokia C2 Tavassa on muutoin pitkälti samanlainen kuin C2 Tava, mutta hinta on edullisempi. Puhelin tulee tarjolle kesäkuun puolivälissä Yhdysvalloissa muutamien kauppaketjujen valikoimiin.