Honor 20 -puhelimen myynti alkaa tiedotteen mukaan heinäkuun loppupuolella. Tiedotteessa ei kerrota Honor 20:n hintaa, mutta se asettunee noin 500 euron tuntumaan. Jo myynnissä oleva Honor 20 Lite maksaa tällä hetkellä 299 euroa.

“Hienoa, että saamme uuden lippulaivapuhelimen vihdoin myös Euroopan markkinoille. Tämä on varmasti iloinen yllätys Honorin uskollisille käyttäjille, jotka ovat pitkään odottaneet puhelimen saapumista”, Honorin johtaja George Zhao kertoo.

Honor 20 -sarjan julkistustilaisuutta varjosti Huawei-kielto. Vain muutama päivä aiemmin Yhdysvallat lisäsi Huawein mustalle listalleen. Listalla olevien yhtiöiden kanssa yhdysvaltalaisfirmat eivät saa tehdä yhteistyötä.

Yhdysvallat antoi Huaweille väliaikaisen luvan tehdä yhteistyötä yhdysvaltalaisfirmojen kanssa, jotta se voi tuoda jo julkistetuille laitteille päivityksiä. Vaikka Honor 20 -puhelimet julkistettiin kieltolistalle asettamisen jälkeen, näyttäisi siltä, että puhelimissa toimii Googlen palvelut ja ne saavat päivityksiä tavalliseen tapaan.