Google-pomo Rick Osterlohin mukaan Pixel-tietokoneet eivät ole kuolleita. Tällä hetkellä yhtiöllä ei vain ole uutta kerrottavaa.

Osterloh otti kantaa Twitterissä pari päivää velloneisiin huhuihin, joiden mukaan Googlen Chromebook Pixel -tietokoneiden taru olisi lopussa. Osterlohin mukaan tuote jatkaa elämäänsä, mutta tällä hetkellä yhtiöllä ei ole uutta kerrottavaa jatkosta.

”Hei kaikki, Googlen omat Chromebook Pixel -tietokoneet eivät ole ”kuolleita”, toisin kuin on uutisoitu. Ne jatkavat eloaan, juuri nyt meillä ei vain ole mitään uutta kerrottavaa”, Osterloh tviittaa.

Osterlohin tviitti päättyy vielä silmää iskevään hymiöön, joten jotain saattaa olla tekeillä kulisseissa, Neowin huomauttaa.

Molemmat julkaistut Chromebook Pixel -mallit olivat melko tyyriitä, mutta niiden todellinen tarkoitus lienikin esitellä mihin Chrome OS -käyttöjärjestelmä todellisuudessa pystyy. Chrome OS -käyttöjärjestelmä löytyy lähinnä halvemmalla myytävistä Chromebook-tietokoneista. Googlen Pixel-tietokoneet olivat kuitenkin teknisiltä ominaisuuksiltaan melko vakuuttavat.

Tällä hetkellä Pixel-tietokoneiden tulevaisuuden yllä häilyy kuitenkin mysteeriverho. Tuotteita ei ole saatavilla Google Storen kautta, sillä niiden valmistus on lopetettu ja ne ovat poistettu kaupan valikoimista.

Hey all, Google’s own Chromebooks aren’t ”dead” as has been reported. They will live on, we just have *no plans to share at this time* 😉

— Rick Osterloh (@rosterloh) 2. maaliskuuta 2017