Humble Bundle kerää yhteen tuotteita, tyypillisesti pelejä, ja antaa ihmisten maksaa niistä mitä lystää.

Humble RPG Bundle kokoaa yhteen pinkan erinomaisia roolipelejä.

Eurolla lohkeaa ensimmäiset kolme peliä, Hiveswap: Act 1, Deep Sky Derelicts sekä Immortal Planet, kukin varsin mainio esimerkki indiepelien annista.

Yli keskiarvon maksamalla, eli tällä hetkellä naurettavat neljä euroa, saa ostaja seuraavat kolme peliä, ja sitten alkaakin Lyyti kirjoittaa. Ostajalle nimittäin tarjotaan Tyranny, Pillars of Eternity sekä Cat Quest.

Tyranny on mainio rope siitä, kun pahis on voittanut hyvikset ja jonkun on toimittava hänen oikeana kätenään ja jakaa niskoitteleville maajusseille ja harvoille jäljellä oleville valon puolen kannattajille julmaa ja lopullista oikeutta.

Pillars of Eternity on hieno vanhan koulukunnan ropellus, jossa mättöä ja min/maxaamista piisaa. Kun jumalat juonittelevat ja lapset syntyvät maailmaan ilman sieluja, on jonkun tehtävä asialle jotain.

Cat Quest on avoimen maailman roolipeli eläinhahmoilla. Eeppistä saalista, viuhuvia miekkoja ja paljon aihepiiristään irtiottavaa huumoria. Just sopivan kevyttä viihdettä.

14 euroa maksamalla avautuu paketin viimeinenkin peli, Borderlands: Game of the Year Enhanced. Borderlands ei nyt suoranaisesti ole roolipeli vaan rpg-elementtejä sisältävä räiskintä, mutta menkööt nyt. Sitä paitsi se on huikean hyvä peli, joten jos Borderlands ei ole tuttu, rahansa voisi todellakin sijoittaa huonomminkin.

Kaikki pelit ovat pc-versioita. Ostaja saa sähköpostitse avainkoodit, joilla pelit saa aktivoitua Steamissa.

Humble Bundlessa ostoksista suurin osa ohjataan hyväntekeväisyyteen, ja pieni siivu kehittäjille sekä Humble Bundlelle. Ostaja saa itse määritellä kuinka suuri osa menee kenellekin. Jakosuhteista riippumatta ostaja saa sitä enemmän pelejä mitä isomman lahjoituksen hän tekee.

Humble RPG Bundle -paketin keräämät varat menevät oletusarvoisesti St. Jude Children’s Research Hospitalille, ja onhan se nyt selvää, että lasten hyväksi menevät ropot ovat mitä mainioin hyväntekeväisyyskohde.

Mikäli haluaa kantaa roponsa johonkin muuhun hyväntekeväisyyskohteeseen, Humble Bundle antaa valita sellaisen tuhansien kohteiden listasta.

Humble RPG Bundle päättyy tiistaina 24. syyskuuta 21:00.