Vuoden 2019 lopussa omat striimauspalvelunsa lanseerasivat Disney ja Apple. Ensi vuonna luvassa ovat esimerkiksi HBO Max ja NBCUniversalin Peacock.

Etenkin alkuvaiheessa palveluita myydään hyvin edullisella hinnalla - jopa tappiolla. Engadgetin mukaan esimerkiksi Disney kaataa omaan Disney+ -palveluunsa miljardittain rahaa. Striimauspalvelun uskotaan pääsevän nollatulokseen vasta 2024. HBO Max puolesdtaan on rahareikä aina vuoteen 2025 asti, pelkästään ensi vuonna AT&T on luvannut upottaa siihen 2 miljardia dollaria. Applen Tim Cook puolestaan on todennut yhtiönsä edullisen Apple TV+ -palvelun olevan ”lahja Apple-käyttäjille”.

Uusien palveluiden uskotaan kuitenkin lopulta seuraavan striimausveteraani Netflixin jalanjäljissä. Netflix on nostanut vuodesta 2014 alkaen hintojaan lukuisia kertoja. Tosin samalla se on tuonut kehittyville markkinoille myös edullisempia vaihtoehtoja, esimerkiksi jäsenyyksiä, jotka toimivat vain älypuhelimissa.

Engadgetin toimituksessa ainakin uskotaan, että esimerkiksi Disney+ -palvelun hinta nousee tulevaisuudessa nykyisestä 6,99 dollarin kuukausimaksusta - tai sitten Disney hajauttaa sisältöjä lukuisiin eri palveluihin, joista peritään lisämaksua.