Spotify on nyt saatavilla Snap-pakettina, Ubuntua kehittävä Canonical kertoo. Snap-paketti on oivallinen tapa tarjota sovelluksia Linux-käyttäjille, sillä se sisältää kaikki ohjelman asennukseen ja ajamiseen vaadittavat paketit.

Snap-paketoitu Spotify on ladattavissa täältä. Snap-paketit toimivat useassa eri Linux-jakeluversiossa, joten Spotifyn asennuksen helppoudesta eivät pääse nauttimaan pelkästään Ubuntun käyttäjät. Ubuntun lisäksi Snap-paketteja voivat asentaa Solus OS:n, Linux Mintin, Manjaron, Debianin sekä OpenSUSEn käyttäjät, Engadget kirjoittaa.

Snap-paketoidut sovellukset myös päivittyvät automaattisesti. Jos uuden päivityksen myötä ilmenee ongelmia, sovelluksen kehittäjä voi myös palauttaa edellisen version. Näin käyttäjät pääsevät nauttimaan aina sovelluksen viimeisimmästä toimivasta versiosta.

Spotifyn asennus Linuxiin on vaatinut tähän asti komentorivin avaamista ja loitsujen syöttämistä. Tarvittavat komennot on voinut kopioida Spotifyn asennusohjeista ja liittää suoraan terminaaliin, mutta monille komentorivi on silti peikko, jota vältellään ja jota ei mennä turhaan ärsyttämään.