Intel lähettää tylyjä terveisiä Core i7-7700K-suorittimen kuumenemisongelmista kärsiville.

Intelin mukaan se ei tutkimuksissaan löytänyt näyttöä siitä, että joissain Core i7-7700K-suorittimissa ilmenevä kuumenemisongelma johtuisi mistään erityisestä viasta. Intelin mukaan on täysin luonnollista, että suorittimen lämpötila kohoaa, kun se saa päätökseen tietyn prosessin, kuten selaimen avaamisen, Techspot kirjoittaa.

Useat käyttäjät ovat valittaneet kyseisen suorittimen lämpötilan kohoavan lähelle 100 asteen kipurajaa. Hurjimmillaan lämpötilat ovat käyneet noin 90 asteessa.

Vaikka suorittimen lämpötilan heittely on Intelin mukaan ”normaalia”, neuvoo yhtiö siitä huolimatta Core i7-7700K:n omistajia olemaan ylikellottamatta suoritintaan – siis juuri sitä kerroinlukitsematonta mallia, joka on suunniteltu ylikellotukseen, Techspot huomauttaa.

Käyttäjät ovat luonnollisesti Intelin ohjeista raivoissaan. Eräs kuukausia ratkaisua kuumenemisongelmaan odottanut käyttäjä kertoo, että kyseessä oli sitten viimeinen Intelin valmistama suoritin hänen taloudessaan.

”Kolme kuukautta odotettu Intelin ohjeita ongelman ratkaisemiseksi, ja nyt tämä?! Tässäkö kaikki mitä aiotte sanoa? Tiesimme tämän jo”, lähettää nimimerkki Meedy Intelille terveisiä takaisin.