Epic Games Store jakaa joka viikko jonkin pelin ilmaiseksi. Tällä viikolla vuorossa on MudRunner, ronskeja ajoneuvoja sisältävä rekkapeli joka ottaa pelaajaltaan luulot pois.

Kuka tahansa ajokortin omistava pelkää sitä hetkeä, kun auto sutii rapavellissä tyhjää liikahtamatta senttiäkään. MudRunner on peli tästä hetkestä, paitsi että autot painavat tonneja.

Pelin koko idea on ottaa raskas ajoneuvo ja lähteä roudaamaan raskasta lastia läpi mitä viheliäisimpien Siperian maastojen.

Suota? Löytyy.

Kuravelliä? Löytyy.

Syviä jokia? Löytyy.

Jyrkkiä mäkiä? Löytyy.

Pelaajan on pärjättävä näissä ympäristöissä pelkästään kartan ja kompassin avulla, ja monta tonnia painavassa lastissa eteneminen vaatii usein nitkuttamista, vinssin käyttöä, heilahtamista ja rutosti kärsivällisyyttä.

Ja juuri siksi se on törkeän hauskaa.

Peliluola myös ehdottomasti suosittelee MudRunnerin pelaamista kaverin kanssa. Hupi vaan lisääntyy, kun samassa vellissä löllii useampi rekka.

MudRunner on ladattavissa Epic Games Storesta ilmaiseksi viikon verran, aina perjantaihin 3. joulukuuta klo 18:00 saakka.

Epic Games Storen jakamat ilmaispelit ovat aina pc-versioita. Niiden lataaminen ei maksa mitään, joskin prosessi vaatii käyttäjätunnuksen luomisen. Tunnus ei kuitenkaan velvoita mihinkään.

Talteen haetut pelit myös pysyvät käyttäjän pelikirjastossa, eivätkä ne katoa vaikka mitään ei koskaan ostaisikaan.