Viime vuosina OnePlus on julkaissut kaksi puhelinta vuodessa: yksi alkuvuodesta ja päivitetty versio loppuvuodesta. Aiemmin OnePlus esitteli myös pienemmän OnePlus X -puhelimen.

Nyt kuitenkin OnePlus esittelisi OnePlus 7:n lisäksi OnePlus 7 Pron ja OnePlus 7 Pro 5g:n. Tuttu vuotaja @OnLeaks on julkaissut tietoja ja kuvia laitteista yhdessä PriceBaban kanssa. OnePlus 7 Prosta kertoi taasen AndroidCentral.

OnePlus 7 Prossa olisi reilun 6,6 tuuman amoled-kosketusnäyttö, jonka tarkkuus olisi quad hd+ -tasoa. Näytön erikoisuutena olisi tuki 90 hertsin virkistystaajuudelle. OnePlus 7:ssä olisi astetta pienempi 6,4 tuuman näyttö. Sekin olisi toteutettu amoled-tekniikalla, mutta sen tarkkuus olisi full hd+ -tasoa.

Pro-versiossa olisi myös 4 000 milliampeeritunnin akku, joka tukee 30 watin pikalatausta, kolmoistakakamera ultralaajakulmakameralla ja zoom-kameralla sekä stereokaiuttimet. Tehoista uusissa OnePlus-puhelimissa huolehtisi Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka tukena olisi vähintään kuusi gigatavua RAM-muistia. OnePlus 7:ssä olisi kaksi takakameraa.

OnePlus 7 Prosta tulisi markkinoille myös erillinen 5g-versio, joka nähdään todennäköisesti myös Suomen markkinoilla.

OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau lämmitellyt tulevaa julkistusta Twitterissä. Tarkempia tietoja twiitti ei paljasta, mutta pienen vilauksen uutuuksista näkee.