Joulukuun Mikrobitti on ulkona! Hae omasi kaupasta tai postilaatikosta. Uuden lehden voi tietenkin lukea myös digiversiona vaikka heti Mikrobitin sivuilta tai sovelluksesta.

Lue digitaalinen Mikrobitti-lehti.

Retrobitti-osiossa on tarjolla Mikrobitti-lehtiä vuosilta 1984–1993, uusimpana lehtenä lokakuu 1993! Retrobitteihin pääset tästä linkistä.

Joulukuun lehden ykkösvertailussa huippusuorittimet. Huippuluokan suorittimet tarjoavat vakuuttavaa numeron­murskaus­kykyä, mutta suurimmalle osalle ostajista niiden vastine rahalle on heikko. Arvioimme, kuinka paljon prosessoriin kannattaa sijoittaa peli- ja hyötykäytössä.

LUE SUORITINVERTAILU:

Monenlaista suoritinta. Kannattaako aina ostaa kallein?

Vertailussa mukana AMD Ryzen 5 5600X, AMD Ryzen 7 7700X, AMD Ryzen 9 5900X, AMD Ryzen 9 7900X, Intel Core i5-12600K, Intel Core i7-13700K, Intel Core i9-12900K ja Intel Core i9-13900K.

Toisessa vertailussa nähdään puhelimen laturit. Pelkkä nimellisteho ei kerro puhelimen laturista vielä kovinkaan paljoa. Ei siis ole yhdentekevää, minkä laturin puhelimelle ja muille laitteille kaupasta nappaa.

LUE LATURIEN VERTAILU:

Puhelimen laturit. Jokainen sellaisen tarvitsee, mutta nykypäivänä ei välttämättä kannata enää tyytyä perusmalliin.

Mukana vertailussa Anker Nano II 45 W, Apple 30 W USB-C-virtalähde, Axagon ACU-QC19, Goobay 28 W, Macally Home72UC, Manhattan Traveller 4-in-1, OnePlus SuperVooc 160 W, Samsung 45 W -pikalaturi, Wave Verkkolaturi ja Xiaomi HyperCharge 120 W. Verrokkeina toimivat Asus HyperCharge 30 W sekä Motorola TurboPower 125 W.

Mikrobitti, joulukuu 2022.

Ilmiöjuttuna itsestäänselvästi vuoden parhaat 2022. Kulunut vuosi oli monien mielenkiintoisten uusien tuotteiden aikaa, ja muutama yllätyskin saatiin.

Opasjutussa perehdytään puhelimen vaihtamisen vaikeuteen. Uuteen älypuhelimeen siirtyminen on tehty jatkuvasti helpommaksi, mutta aivan läpihuutojuttu se ei edelleenkään ole – etenkään siinä tapauksessa, että siirrytään Androidista iPhoneen tai päinvastoin.

Kerromme, miten vaihdat uuteen puhelimeen fiksusti – jopa toiselle alustalle.

OPAS, TIETOJEN SIIRTO:

Löytyykö paketista uusi puhelin? Tee vaihtoprosessi fiksusti.

Lyhyemmissä testeissä ja näppituntumissa mukana ovat muun muassa HP 960 4K, Fedora 37, Asus PG27AQN sekä Apple Watch Ultra.

**

Nämä kaikki siis mukana uudessa lehdessä – sekä paljon muuta! Tilaajat pääsevät lukemaan koko näköislehden heti osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/lehti . Lehden yksittäiset jutut löydät verkkoartikkeleina samasta paikasta.

Tilaajien kannattaa huomata, että olemme tuoneet verkkoon myös retrolehtiä tähän mennessä vuosilta 1984–1993. Pääset lukemaan uusimmat vanhat retrolehdet osoitteessa https://www.mikrobitti.fi/retrobitti .

Muista tutustua myös Mikrobitin keskustelualueeseen . Pyrimme löytämään vastauksia lukijoiden lähettämiin kysymyksiin, ja mielenkiintoisimmat saattavat löytää tiensä jopa lehteen.

P.S. Mistä haluaisit lukea jatkossa? Onko sinulla kehitysehdotuksia tai juttuvinkkejä? Lähetä meille palautetta keskustelufoorumilla , palautelomakkeen avulla Mikrobitin sivuilla tai Facebookissa . Ota meidät seurantaan myös Instagramissa !