Kullekin PlayStation-laitteelle tarjotaan kaksi peliä, joskin PS Vitan pelit toimivat myös PS4:llä.

PS4:lle on tarjolla SOMA, kissa ja hiiri -asetelmalla herkutteleva kauhupeli. Pelaaja on jumissa ränsistyneessä teollisuuskompleksissa, jossa eksistentialistisen kriisin lisäksi on syytä pelätä myös varjoissa vaanivia vaaroja. Ei heikkohermoisille.

Onrush puolestaan on värikäs ja vinkeä kaahailu pitkin epätasaisia ratoja. Jos nyt sattuu välillä vähän tönäisemään kaverin päin kallionseinää, se kuuluu pelin henkeen. Pelistä löytyy myös 12 hengen verkkoralli, eli mahdollisuus melkoiselle määrälle sikailua.

PS3:n omistajat voivat noukkia talteen Steredennin sekä Steins;Gaten. Steredenn on vaakasuoraan vierivä retroräiskintä, joka on luotihelvettien ystäville silkkaa mannaa.

Steins;Gate puolestaan on visual novel eli interaktiivinen teos joka on vähemmän kuin täysi peli ja paljon enemmän kuin pelkkä tv-sarja. Tunnelmallinen tarina seuraa joukkoa opiskelijoita, jotka löytävät tavan muokata historiaa, ja se on ei-niin-yllättäen melkoinen matopurkki jota ei ehkä olisi kannattanut avata laisinkaan.

PS Vitalle jaetaan Iconoclasts sekä Papers, Please. Iconoclasts on ylistetty retrohenkinen toimintatasoloikinta, ja Papers, Please kerrassaan loistava, kouriintuntuvan dystooppinen kertomus rajavartijan ahdistavasta arjesta, lahjuksista, raskaista päätöksistä sekä vääjäämättömästä tuhosta. Peliluola suosittelee näitä molempia täysillä, ja kuten yllä todettiin, niitä voi pelata myös PS4:llä.

Kaikki pelit saapuvat ladattavaksi 4. joulukuuta, ja ovat haettavissa vuoden vaihteeseen asti.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää PlayStation Plus -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

PS Plus -pelit on sidottu aktiiviseen PS Plus -tilaukseen. Sen päättyessä pelit katoavat kirjastosta, kunnes tilaus aktivoidaan uudelleen.

Lisätietoja peleistä löytyy PlayStationin sivuilta.