Xbox Onelle jaetaan QUBE 2, pähkäilyä vaativa tutkimusmatka muinaisen sivilisaation jäänteissä. Pelaajan on nyrjäytettävä aivojaan sillä hyvällä tavalla ratkoessaan maailman rakenteen muuttamista vaativia haasteita ja ongelmia.

Xbox Onen toinen peli on sympaattinen Never Alone, inuitikulttuuriin sijoittava ja hyvin tarinavetoinen seikkailu, jossa nuori tyttö ja tämän napakettulemmikki yrittävät löytää syytä ikuiselle lumimyrskylle.

Xbox 360:lle tarjotaan erinomainen Dragon Age II, BioWaren tehtailema roolipeli, jossa seurataan kymmenen vuoden ajan kuinka päähenkilö kasvaa pakolaisesta maailman kohtaloon sotkeutuvaksi merkkihenkilöksi. Peliluola suosittelee vahvasti.

X0:n toinen tekele on Mercenaries: Playground of Destruction, joka tarjoaa sitä mitä lupaakin: runsaasti tuhoa ja toimintaa. Tavoitteena on syöstä julma styränki vallasta hinnalla ja keinolla minä hyvänsä. Ja kaikki räjähtää.

QUBE 2 on saatavilla koko joulukuun ajan, Never Alone 16.12.–15.1., Dragon Age II 1.–15.12.ja Mercenaries 16.–31.12.

Kaikkien pelien lataaminen ilmaiseksi edellyttää maksullista Xbox Live Gold -tilausta. Muut joutuvat maksamaan peleistä normihinnan.

Pelit säilyvät käyttäjän kirjastossa, vaikka Xbox Live Gold -tilaus päättyisikin.

Lisätietoja peleistä saa Xbox Liven sivuilta eli täältä.