Humble Bundle kerää yhteen tuotteita, tyypillisesti pelejä, ja antaa ihmisten maksaa niistä mitä lystää. Kerätyistä rahoista suurin osa menee hyväntekeväisyyteen.

Humble Award Winners Bundle sisältää kourallisen palkintoja haalineita indiepelejä. Niistä jokainen on siis lajityypissään erinomainen, ja koska indiepeleillä on mahdollisuus tehdä kokeellisia ratkaisuja, ne ovat myös vahvasti valtavirrasta poikkeavia teoksia.

Kaikki pelit toimivat pc:llä, mutta osa pelittää myös Macilla ja Linuxilla.

Simulacra.

Yhdellä eurolla saa kaksi peliä, Simulacran ja Diaries of a Spaceport Janitorin.

Simulacra on tarinavetoinen jännäri, jossa pelaaja on löytänyt puhelimen, joka sisältää epätoivoisen Annan avunpyynnön. Mitä syvemmälle johtolankoihin sukeltaa, sitä omituisemmin kännykkä käyttäytyy.

Diaries of a Spaceport Janitor on omien sanojensa mukaan antiseikkailupeli roskien poimimisesta avaruusolentojen kauppatorin seassa.

Maksamalla 7 euroa tai enemmän saa Simulacran ja Diariesin lisäksi kaksi peliä, Quadrilateral Cowboyn sekä Yoku’s Island Expressin.

QC on kyberpunk-teemainen hakkeriseikkailu kasettinauhureilla, sabotaasilla, salkkukoneilla ja aivoinjektioilla.

Yoku’s Island Expressissä pelaaja saapuu kauniille saarelle rentoutumaan ja toimimaan postinkuljettajana, mutta intoutuu herättelemään saaren muinaista jumaluutta levottomasta unestaan.

Yoku’s Island Redemption.

Maksamalla vähintään 13,50 euroa saa ylläolevien lisäksi Yuppie Psychon, Owlboyn sekä Sinner: Sacrifice for Redemptionin.

Juppipsyko on mustaa huumoria tihkuva dystooppinen pikseliseikkailu 90-luvun toimistohelvetissä. Täysin tehtäväänsä sopimaton pelaaja aloittaa uransa Sintracorp-korporaatiossa vain huomatakseen, että jokin mystinen taho vaikuttaisi vainoavan koko työntekijäkaartia.

Owlboy on lumoava tasoloikinta, jossa nuori pöllötyyppi yrittää pistää ilmapiraateille kampoihin samalla, kun hän hakee omaa tarkoitustaan kaikessa.

Sinner on toimintaroolipeli, joka yhdistelee taitoa vaativaa pelaamista, kauhua, goottivivahteista animea ja haastavia pomotaisteluita.

Sinner: Sacrifice for Redemption.

Humble Bundlessa ostoksista suurin osa ohjataan hyväntekeväisyyteen, ja pieni siivu kehittäjille sekä Humble Bundlelle. Ostaja saa itse määritellä, kuinka suuri osa menee kenellekin. Jakosuhteista riippumatta ostaja saa sitä enemmän pelejä mitä isomman lahjoituksen hän tekee.

Humble Award Winners Bundlen keräämät varat menevät oletusarvoisesti terveydenhuoltoapua järjestävälle Direct Relief -järjestölle. Mikäli haluaa kantaa roponsa johonkin muuhun hyväntekeväisyyskohteeseen, Humble Bundle antaa valita sellaisen tuhansien kohteiden listasta.

Humble Award Winners Bundle päättyy torstaina 9. huhtikuuta 20:00.