Joulu lähestyy kovaa vauhtia ja monesta lahjapaketista löytynee jonkin sortin älylaite. Mikrobitti antaa tänäkin vuonna joululahjavinkkejä – nyt vuorossa ovat puhelimet.

Poimimme puhelintarjonnasta varteenotettavimmat ehdokkaat pukinkonttiin useissa eri hintaluokissa.

Etsitkö halpaa puhelinta? Mikrobitin opas tarjoaa hyviä puhelinvaihtoehtoja edullisemmissa, alle 200 euron puhelimissa.

Vai haluatko hieman paremman puhelimen? Aiemmin 200-400 euroa tarkoitti keskihintaista puhelinta. Nyt samaan hintaan saa alemman keskihinnan puhelimen, joista monissa riittää kuitenkin potkua aktiivisellekin käyttäjälle. Mikrobitti poimi parhaat alle 400 euron puhelimet.

400-700 eurolla saa jo oikein hyvän puhelimen – joidenkin mielestä kalliimpaa ei edes kannata ostaa. Poimimme parhaat vaihtoehdot arvokkaammista ja tehokkaammista puhelimista.

Korkeimmassa hintakategoriassa ovat yli 700 euron puhelimet, eli luurit niille joille kelpaa vain paras. Huippupuhelimia on tarjolla 700 eurosta ylöspäin aina 1300-1400 euroon asti – puhumattakaan vähän erikoisemmista (esimerkiksi taittuvanäyttöisistä) puhelimista, joissa hinta voi nousta runsaasti yli 2000 euroonkin asti.

Syksyllä testasimme laajemminkin 700-1400 euron hintaisia huippupuhelimia: tästä listasta löytyy sopiva puhelin niille, joilla on jo kaikkea.

Vai etsitkö ehkä 5g-puhelinta? Testasimme niin edulliset 5g-puhelimet kuin vähän kalliimmatkin 5g-puhelimet erikseen.