FIFA-pelisarjan fysiikkamoottori tuntuu tarjoilevan vuodesta toiseen mitä kummallisimpia bugeja – esimerkiksi luonnottomiin asentoihin vääntyviä raajoja tai luodin nopeudella kimpoavia irtopalloja. Harmittomille bugeille voi tyytyä naureskelemaan pelaamisen lomassa, mutta joskus fysiikkamoottorin oikkujen vaikutus peliin on merkittävä. Tällöin ei välttämättä hymyilytä.

Reddit-käyttäjä BuschLatte146 on jakanut videon todella eriskummallisesta FIFA 21 -bugista, kirjoittaa Eurogamer. Tallennettu pätkä on Ultimate Team -pelimuodon Squad Battles -pelistä, jossa mitellään tekoälyn ohjastamia joukkueita vastaan.

Pelaaja aloittaa pelin tykittämällä pallon suoraan aloitussyötöstä kohti vastustajan maalia, jonka ristitolppaan veto osuu. Pallo ei kuitenkaan kimpoa ylärimasta mihinkään, vaan jää ”limboon” ristitolpan kohdalle, täsmälleen maaliviivan yläpuolelle. Tekoälyn ohjaamat maalivahti ja puolustaja pyörivät pallon alapuolella, mutta kumpikaan ei saa sitä alas. Lopulta, noin 20 sekunnin jälkeen, fysiikkamoottori päättää pudottaa pallon maahan ja tekoälypuolustajan kautta maaliin.

Ehkäpä hauskin osa videopätkää on englanninkielisen selostajan kuvailu pelitapahtumista. Pallon ollessa kiinni ylärimassa selostaja alkaa luetella osaamiaan fraaseja, joilla on sopivaa reagoida ylärimaan osuneeseen laukaukseen. Selostaja ehtiikin kuvailla ylärimaosumaa peräti kuudella tavalla ennen pallon putoamista maaliin.