Dexerto kertoo, että Corpse Husband kohosi pienen piirin kauhuvideotubettajasta miljoonien seuraajien suosikiksi vain muutamassa kuukaudessa. Corpsen tuoreimpia peliaiheisia videoita tapitetaan kymmeniä miljoonia kertoja, mikä nostaa nuorukaisen YouTuben suosituimpien sisällöntuottajien joukkoon.

Huolimatta suosionsa räjähdysmäisestä kasvusta, Corpse Husband aikoo jättäytyä pelitubettamisesta pikapuoliin. Syynä on vakava ruokatorven refluksitauti.

Kasvonsa naamioiva tubetähti kertoo epäilevänsä, että videoiden tehtailu ei pian enää yksinkertaisesti ole mahdollista. ”Istua tietokoneen ääressä ja kyetä pelaamaan vain tiettyjä pelejä… En usko, että pian enää kykenen siihen fyysisesti”, Corpse tunnustaa.

”Kaikki nämä muut tähdet voivat pelata joka päivä ja erilaisia pelejä, ja striimata joka päivä. Minä ihan kirjaimellisesti en voisi, en vaikka haluaisin”, tubetähti sanoo.

Pelivideoiden tekeminen vaatii nuorukaiselta jo nyt kovaa hintaa. Corpse Husband kertoo, että hän joutui jättämään tuoreen striimin kesken sen jälkeen, kun veri alkoi yllättäen valua nenästä, ja koko käsi puutui.

Corpse miettii palaavansa takaisin puhuttujen kauhutarinoiden pariin. Se on se tapa, jolla Corpsen tubeura sai alkunsa. Hän suunnittelee myös musiikin tekemistä, kunnes ääni pettää.