Ihmiset tarvitsevat tietokoneita, mutta vaikuttaa siltä, ettei uuden pöytäkoneen tai läppärin täydy olla sitä uusinta huutoa. Näin voi ainakin päätellä oululaisen Taitonetin myymien käytettyjen tietokoneiden suosiosta.

Yhtiön tiedotteen mukaan käytettyjen koneiden kysyntä on kasvanut sekä kotimaassa että ulkomailla. Kasvun myötä yhtiö on siirtämässä tilojaan uuteen osoitteeseen, jossa käytettyjä tietokoneita mahtuu kaupan hyllyille entistä enemmän. Näin koneita on mahdollista toimittaa isoja eriä myös kouluille ja yrityksille.

“Paketit kulkevat parhaimmillaan päivässä joka puolelle Suomea ja nyt UPS:n myötä myös lentorahtina päivässä ulkomaille”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Veijola tiedotteessa.

Veijolan mukaan myös Taitonetin henkilökunta on kolminkertaistunut muutamassa vuodessa. Vuonna 2020 Taitonetti välitti kuluttajille ja yrityksille noin 30 000 käytettyä tietokonetta.

Mikrobitti testasi, millaisia Taitonetin koneet ovat pelikäytössä. Käytettyjen tietokoneiden markkinat kasvavat jatkuvasti, joten otimme syyniin Greenix-pelitietokoneet.