Syksyllä 2020 julkaistu Windows 10 20H2 -ominaisuuspäivitys on tullut tiensä päähän tänään, toukokuun 10. päivänä. Käyttöjärjestelmäversiolle ei ole enää luvassa uusia korjauspäivityksiä, joten päivittäminen uudempaan versioon on pakollista.

LUE MYÖS:

Windows 10 20H2 oli kokoluokaltaan pieni päivitys, joskin se napsi käyttöön Windowsiin aiemmin tulleita uinuvia uusia ominaisuuksia, kuten läpinäkyvät käyttötiilet käynnistysvalikkoon.

Lisäksi Windows 10 20H2 oli ensimmäinen Windows 10:n versio, jonka mukana toimitettiin tuolloin tuliterä Chromium-pohjainen Edge-selain.

Tavallisesti Windows 10 päivittää itsensä uudempaan versioon automaattisesti edellisen version tukiajan päättyessä, mutta mikäli järjestelmä ei ole näin syystä tai toisesta toiminut, kannattaa uudempi versio asentaa manuaalisesti valitsemalla Asetukset > Windows Update > Hae päivityksiä.

Käytössä olevan Windows 10 -version voi tarkistaa helposti komennolla winver.

LUE MYÖS:

Kirjoitushetkellä tuorein Windows 10:n versio on 21H2. Microsoft on myös ilmoittanut asentavansa tämän päivityksen automaattisesti Windows 10 20H2:n käyttäjille.