Florida Today kirjoittaa Mar-a-Lago -golfkerholla viikonloppuna tapahtuneesta episodista. Presidentti Trump oli tapahtuma-aikaan pelaamassa omistamallaan kentällä.

Eksyksissä olevalta vaikuttanut kiinalaisnainen oli päätynyt Salaisen palvelun agenttien tutkittavaksi. Nämä löysivät naisen hallusta kaksi passia, neljä puhelinta, kannettavan tietokoneen sekä muistitikun. Tikkua tutkittaessa selvisi, että sillä oli haittaohjelmia.

Nainen oli päässyt golfkerhon omien turvatyöntekijöiden ohi, koska näillä oli vaikeuksia kommunikoida hänen kanssaan ymmärrettävästi. Kuulusteluissa selvisi, ettei kielimuurin olisi pitänyt olla syynä, sillä kiinalainen puhui sujuvaa englantia.

Hänen selityksensä eivät tämän jälkeenkään tehneet suurta vaikutusta. Golfkerholle hän oli tulossa käydäkseen sen uima-altaalla. Nainen väitti myös isänsä olevan kerhon jäsen. Seuraava versio oli, että hän aikoi osallistua golfkerholla järjestettävään kiinalais-amerikkalaiseen tapahtumaan. Kukaan muu ei ollut tällaisesta tapahtumasta kuullutkaan.

Nainen on pidätettynä. Viranomaiset yrittävät selvittää, kuka on mystinen ”Charles”, jonka pidätetty väittää olevan golfretkensä takapiruna.