Japanilaisen HappyHotel-verkkosivuston asiakkaat mahtavat kärsiä juuri nyt melkoisesta kuumotuksesta. Erityisesti seksin harrastamiseen tarkoitettuja huoneita välittäneen palvelun asiakastiedot lähtivät viime vuonna hakkereiden matkaan.

Rakkaus- tai seksihotelleiksi kutsuttuja paikkoja suosivat Japanissa niin yhdessä olevat parit kuin selän takana salaisissa suhteissaan puuhailevat. Maassa lihallisiin tarpeisiin huoneita välitti booking.com -tyyliin HappyHotel.jp -sivusto, joka on tällä hetkellä suljettuna.

Sivustolla on tällä hetkellä vain HappyHotelin taustayhtiön Almexin tiedote sen järjestelmiin kohdistuneesta tietomurrosta. Almexin tietokannoista hakkereiden mukaan lähti todellinen datajättipotti, sillä yhtiön mukaan hakkerit varastivat käytännössä kaiken mahdollisen. Tunkeutujien tiedossa on nyt HappyHotelin asiakkaiden käyttäjätunnukset ja salasanat, oikeat nimet, sähköpostiosoitteet, syntymäajat, tieto käyttäjän sukupuolesta, kotiosoitteet ja maksukorttitiedot.

Myös Almexin toinen seksihotellien välityspalvelu Loveinn Japan on suljettu. Sen kohdalla yhtiö ei kuitenkaan ole julkaissut tietoa hakkeroinnista. Yhtiön edustaja ei myöskään kommentoinut asiaa ZDNetille.

Ainakaan toistaiseksi tietokantaa ei ole julkaistu eikä sitä kaupata verkon pimeillä kauppakujilla. Erittäin arkaluontoisella datalla olisi varmasti ostajia, jotka haluaisivat käyttää tietoja hyödykseen rikastumistarkoituksissa.

Äärimmäisen intiimidatan varastamisesta ja julkaisemisesta on olemassa valitettava ennakkotapaus. Verkon pettäjäsivusto Ashley Madisonin tietomurron jälkeen jotkut käyttäjät ajautuivat jopa tekemään itsemurhan.