Amerikkalaiskeksinnölle on haettu rahoitusta Indiegogo-palvelussa, jossa se onkin kerännyt jo maltillisen noin 18 000 euron tavoitteensa 300-prosenttisesti.

Kyseessä on pieni, pöntön päälle tai viereen asetettava vesisäiliö, jonka sisään asennetaan puhdistuspatruuna. Yhtiö mainostaa asennuksen hoituvan viidessä minuutissa. Vesisäiliön kapasiteetti riittää täytettynä noin kuukauden käyttöön, joukkorahoitussivulla kerrotaan. Saman verran kestää myös yksittäinen puhdistuspatruuna. Uusia saa liittymällä Shine Unlimited -palveluun, jossa kuukauden puhdistusaineiden hinnaksi jää 2 dollaria. Samaan rahaan tarjotaan myös korjausosia rikkoontuneeseen pönttöön ja jopa videopuheluita, joissa osien asennus neuvotaan.

Laitteen käyttämässä puhdistuspatruunassa on sisällä pelkkää vettä ja suolaa. Suolavesiliuosta ruiskutetaan pönttöön joko automaattisesti – tai mobiilisovelluksen nappia painamalla. Luonnollisesti mukana on myös Alexa-tuki, jolloin puhdistus onnistuu äänikomennolla. Sovellus myös osaa varoittaa uhkaavasta vesivahingosta tai muusta viasta putkistossa, sillä paketissa mukana toimitetaan vesiputken ympärille kytkettävä anturi.

Shine-robotin Indiegogo-tukijoille valmiit robotit luvataan halvimmillaan 90 eurolla. Toimituksia lupaillaan vuoden 2020 helmikuulle. Pieniä epäilyksiä laitteen toiminnasta herättää se, että suurista lupauksista huolimatta kampanjasivulla ei varsinaisesti esitellä robottia toiminnassa yhdelläkään videopätkällä.